bedrijven

Wat biedt een Primosite u?
 • E-mailings
 • Agenda/kalender
 • Formulieren
 • Documenten publiceren
 • Wie-is-wie ('smoelenboek')
 • Referenties
 • Productoverzicht
 • Links
 • Bibliotheek
 • Forum
 • Web-poll
 • Zoek functie

  Structurele oplossing voor Stork Agenturen
  "De website van onze onderneming was geheel gebouwd in flash. Voor iedere wijziging moest ik het bureau inschakelen dat de site gebouwd had. Hierdoor verloor ik erg veel snelheid en het onderhoud liep behoorlijk in de papieren. Dit, en de wens om onze meer dan 400 klanten regelmatig een nieuwsbrief per email te sturen, was voor mij de reden met Primosite in zee te gaan. Dat bleek een goede keuze! In bijzonder korte tijd was onze nieuwe site operationeel en de kosten heb ik met één mailing al terugverdiend! Het gemak waarmee ik de site nu zelf kan onderhouden is verbluffend. Kortom, Primo!"

  André Stork
  Directeur Stork Agenturen
  www.storkagenturen.com
 • bedrijvenBij uitstek geschikt voor het MKB
  Veel bedrijven investeren veel in de bouw van een website. Vervolgens blijkt dat de site snel veroudert. Uw wens uw website of intranet gemakkelijk zelf actueel te houden, kan nu in vervulling gaan. Bij het Site & Content Management Systeem van Primosite, worden ontwerp en inhoud van elkaar gescheiden. Het onderhoud van uw website wordt hierdoor sterk vereenvoudigd, er is geen webdesigner of technische kennis meer nodig om uw website actueel te houden. Dit zorgt voor een forse besparing in de onderhoudskosten. En u heeft altijd een up-to-date website. Ons Site & Content Management Systeem is bij uitstek geschikt voor het opzetten en onderhouden van dynamische MKB-sites.

  Door de modulaire opbouw kunt u uw site uitbreiden en aanpassen, zonder dat deze 'under construction' hoeft. Met andere woorden: tijdens de verbouwing blijft u geopend!

  Speciaal voor het MKB
  Een Primosite is een speciaal voor het MKB ontwikkelde website, die u zélf, zonder technische kennis, op eenvoudige wijze kunt aanpassen en actualiseren.
  Met de vele mogelijkheden van een Primosite bevordert u de interactie tussen de onderneming en haar relaties. Zo kunt u eenvoudig uw nieuwsbrief maken die u per e-mail verstuurt. Of uw prijslijst up-to-date houden en verspreiden met uw Primosite. Voor de klanten die liever een papieren prijslijst ontvangen, drukt u gewoon de email versie af. U hoeft geen aparte afdrukversie te maken.

  Professionele uitstraling
  Voor ondernemingen is een eigen identiteit en de professionele uitstraling daarvan steeds belangrijker. Met een Primosite kunt u daar prima gestalte aan geven. Speciaal voor uw onderneming ontwerpen wij een website waarin de eigenheid van uw bedrijf naar voren komt.
  U kunt een Primosite gebruiken voor één onderneming, maar ook voor meerdere bedrijven of bedrijfsonderdelen tegelijk. De vormgeving kan per bedrijfsonderdeel worden aangepast.

  Zonder technische kennis zelf de inhoud aanpassen
  Bij veel bestaande website-systemen heeft u nogal wat technische kennis nodig om de inhoud aan te passen. Een Primosite is zo ontwikkeld dat mensen zonder technische kennis het systeem kunnen beheren en de inhoud up-to-date kunnen houden. Ieder met zijn eigen rechten: de webmaster heeft toegang tot de hele site, terwijl de marketingafdeling alleen de mailing kan aanpassen. Om op te starten krijgen de verschillende gebruikers begeleiding van deskundige Primosite-trainers.

  Voordeel voor uw onderneming
  Met een Primosite bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de kosten van een mailing. Regelmatig worden nieuwe functies en uitbreidingen gerealiseerd, waarover u automatisch de beschikking krijgt. Zo heeft u altijd de laatste versie van het systeem, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

  Heeft u al een website?
  Bent u tevreden over de uitstraling van uw huidige site, maar niet over het gebruiksgemak? Of wilt u beide anders? Geen probleem, ook u kunt kiezen voor de vele voordelen van een Primosite. De bestaande kennis en inhoud neemt u eenvoudig mee naar de nieuwe site. En u en uw collega's profiteren voortaan ook van het gemak van een Primosite.