Vraag & antwoord

Autorisaties van gebruikers

Kan ik onderdelen van de website alleen toegankelijk maken voor een specifieke groep gebruikers?

Ja, dat kan zeker. Met behulp van de sitemanager kunnen verschillende type gebruikers aangemaakt worden met verschillende rechten. In de site kan vervolgens per onderdeel aangegeven worden welke gebruikers toegang hebben tot dat onderdeel.

Vormgeving

Kan ik later de vormgeving van de site veranderen?

Ja, dat kan! In een Primosite zijn de functie's, de inhoud en de vormgeving volledig gescheiden. Dat betekent dat u uw site desgewenst in een heel nieuw jasje kunt steken, zonder dat de inhoud of de functies verloren gaan.

Zijn de mogelijkheden qua vormgeving onbegrensd?

Bijna alles op het gebied van vormgeving kan worden gerealiseerd. Heel bijzondere wensen vergen in de opzet meer tijd (en dus geld), maar wanneer deze eenmaal zijn geconfigureerd, kunt u ze door de gehele site gebruiken.

Beheer (inhoud van de site)

Hoe kan ik de inhoud van de website beheren?

Wanneer u daarvoor geautoriseerd bent kunt u eenvoudig zelf de site onderhouden. U krijgt een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wanneer u inlogt weet het systeem welke onderdelen u mag beheren. U navigeert vervolgens naar dat deel van de site dat u wilt aanpassen en u klikt op de 'wijzigen-button'. Daarna verschijnt een invulscherm waarin u tekst en/of afbeeldingen kunt aanpassen. Vervolgens klikt u op 'verzenden' en de site is bijgewerkt. Dat gebeurt direct online. Dat wil zeggen dat direct nadat u de wijziging heeft aangebracht deze voor uw bezoekers is te zien.