referenties

Bedrijven

Statenhoek

De Statenhoek is een wooncomplex voor mensen van 55 jaar en ouder, de verschillende typen appartementen zijn zelfstandig maar zijn allen ingericht voor gebruik door senioren. Tevens wordt ondersteuning aangeboden in de vorm van verschillende activiteiten in de gemeenschappelijke ruimten. U kunt hierbij denken aan activiteiten als koffieochtenden, biljarten, handwerken etc.

Er zijn korte lijnen met Leveste Care zodat ook in eventuele extra ondersteuning middels een PGB kan worden voorzien (mits voldaan aan de eisen van de indicatiecommissie).

The Customer Connection

Het netwerk voor organisaties die hun klanten serieus nemen en streven naar excellente dienstverlening!

The Customer Connection is een online community voor iedereen die de ambitie heeft de dienstverlening naar zijn klanten te verbeteren. Het netwerk is niet-commercieel en onafhankelijk. Het netwerk is opgericht om bedrijven en hun medewerkers in staat te stellen kennis en ervaring met elkaar te delen op het gebied van klantgericht ondernemen. Je kunt je bij het netwerk aansluiten als organisatie of als individueel lid.

Atelier300c

Simone Mulder en Esther Stichter zijn twee vriendinnen en eigenaressen van de nieuwste aanwinst op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Vanaf september openen ze hun Atelier 300C in de kantorenstrip. Hun atelier wordt niet alleen een plek voor kunstenaars om te werken, maar ook expositieruimte en zal te huur zijn als vergaderruimte.

IKA Ned

IKA Ned is een effectieve aanvulling op de bestaande zorg. Daarmee levert IKA Ned een bijdrage aan het gezond langer doorwerken van mensen met een aandoening. Dat leidt tot een gezonder leven voor de patiënt en tot minder kosten voor werkgever en maatschappij. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige zorg op korte termijn tegen aanvaardbare kosten.

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, huisartsen en medisch specialisten kunnen IKA Ned consulteren en patiënten doorverwijzen.

Bedrijven kunnen diensten afnemen van IKA Ned om hun medewerkers aanvullende arbozorg te bieden. Zorg die gezond functioneren bevordert, arbeidsgebonden aandoeningen voorkomt en de kosten van zorg en arbeidsongeschiktheid vermindert.

IKA Ned biedt ook onafhankelijke medische en arbeidsgeneeskundige expertise bij juridische en verzekeringskwesties.

Steenwell

Steenwell is de nieuwe naam van S2 beheer, Aefides en AE Beheer. Daarmee ontstaat een vastgoedbeheerder met meer slagkracht en een ruime ervaring in vastgoedbeheer en –beleggingen. Een organisatie die klaar is voor de toekomst. Want de vastgoedmarkt is in beweging. Er is behoefte aan duidelijkheid en concreet resultaat: of het nu gaat om financieel, commercieel of technisch beheer van uw vastgoed of vastgoedbelegging.

untitled

VOZ Magazine

VOZ Magazine is een tijdschrift voor ondernemers in de zorg en verschijnt 6 keer per jaar, exclusief themanummers. VOZ Magazine werkt voor iedere uitgave met een gasthoofdredacteur, die vanuit zijn of haar visie op de zorg achtergronden en actuele ontwikkelingen beschrijft. Met de wisselende gasthoofdredacteur wordt in elke nummer een andere invalshoek belicht op een economisch en anderszins interessante en gevarieerde sector, zoals de zorg dat is.

U kunt zich aanmelden via de website. U ontvangt na aanmelding een e-mail met een bevestiging en de benodigde gegevens om in te loggen, zodat u de volledige VOZ Magazines digitaal kunt bekijken.

VOZ Magazine is een uitgave van de Oude Gracht Groep BV.

Instituut Meijer

Instituut Meijer is een Landelijk coachingnetwerk waar je die coach kunt vinden die past bij jou!
Kwaliteit
Iedere coach wordt gescreend. Instituut Meijer ziet toe op kwaliteit. Kijk voor meer informatie bij regelgeving Instituut Meijer.
Instituut Meijer biedt
 • Individuele coaching
 • Groepscoaching (1dag)
 • Coachingweekend (vrijdag 16.00 uur- zondag 17.00 uur)

Bij elke coach wordt aangegeven waar hij of zij goed in is.

Golf & Country Home

Golf & Country Home, established in Murcia since 2002 (with offices in Holland & UK), specializes in the sale of quality properties along the Costa Blanca, Costa Cálida and more recently on Costa del Sol, both new and resale.

Robert Torreilles is Golf & Country Home creator and proprietor, having worked as Real Estate Manager since 1990 in various countries.

Golf & Country Home is an “old fashion” working type property Finder Company dedicating personal attention to its client’s purchase project. He is tri-lingual (French – English - Spanish) and has had more than 25 years experience in the sale of properties, and in international real estate including work in France, Morocco, and Italy.

Score Telecom

Score Telecom is een adviserende leverancier van ICT & Telecommunicatie met als uitgangspunt een excellente serviceverlening aan de klant. Op het vlak van Telecom hebben zij kleur bekend. Vanuit het beste netwerk en de enige totaalleverancier bieden zij alleen KPN aan. Hun afhankelijkheid is dat zij hun klant als uitgangspunt nemen, wanneer zij met hun totaal aanbod niet de wensen en behoeften kunnen invullen stoppen zij hun advisering. Derhalve worden zij niet verleid tot het aanbieden van die leverancier die hun het beste rendement geeft. Zij gaan voor het leveren van het juiste aanbod, betrouwbaarheid en zekerheid op vlakken Mobiele Telefonie en Data, Vaste Telefonie en Data, Vast & Mobiel geïntegreerd, In the cloud werken, Bedrijfsnetwerken en Kantoorautomatisering.

De Bruyn & Nelisse

De Bruyn & Nelisse bieden overheid en bedrijfsleven maatoplossingen rond rioleringen. Rioolwerken vormen al meer dan 40 jaar de basis van hun bestaan; ze hebben vrijwel alle kennis en kunde in eigen huis.

Werken aan water doe je samen. Goed teamwork met de opdrachtgever is dus wezenlijk voor de kwaliteit van de uitvoering en voor het uiteindelijke resultaat. De kracht van De Bruyn & Nelisse is dat ze meedenken vanaf het eerste moment.

Kwaliteit in de praktijk vraagt om een gerichte benadering en een vakkundige manier van werken. Dat vinden ze belangrijk bij De Bruyn & Nelisse. Daarom borgen ze kwaliteit volgens de vigerende normen in hun kwaliteitssysteem. En zo kunnen ze een breed scala aan klanten bedienen die de hoge kwaliteitseisen van vandaag stellen.

Geev uit handen

Geev uit handen neemt uw administratie met zorg uit handen.
 • Voor particulieren; ze brengen structuur en inzicht in uw persoonlijke en financiële administratie.
 • Voor startende ondernemers; ze bieden solide & flexibele administratieve ondersteuning in een op maat gemaakt begeleidingsprogramma.
 • Voor zpp'ers en kleine ondernemingen; ze zijn gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van het gehele administratieve proces.
Het vertrekpunt van hun werkzaamheden is een gezamenlijke analyse van uw behoefte aan administratieve ondersteuning.

De Wijnkaraf

De Wijnkaraf heeft een ruime selectie aan biologische wijnen. Op de website kunt u kiezen op verschillende criteria, zoals smaak, kleur, wijnhuis, druifsoort, etc.

Voor ieder wat wils of beter gezegd naar eigen smaak, en voor elke gelegenheid. Dat zijn de uitgangspunten die De Wijnkaraf hanteert bij het invullen van het wijnassortiment dat zij bieden. Voorafgaand aan de uiteindelijke selectie proeven zij de wijnen uitgebreid met een panel van vinologen.

Hun wereldse wijnen zijn puur en eerlijk tegen eerlijke prijzen. Bij een diner of een feestelijke gebeurtenis of zo maar om te ontspannen. Fris in de zomer, bij een gezellig diner met vrienden, feestelijke bubbels of een stoere rode wijn; alles is aanwezig. Zíj garanderen de kwaliteit, ú kiest naar uw eigen smaak.

De Wijnkaraf wenst u veel plezier met het zoeken én natuurlijk het proeven!

Advies- en Bemiddelingsbureau Het Groene Landschap

Advies- en Bemiddelingsbureau Het Groene Landschap adviseert en bemiddelt op het gebied van technische installaties ten behoeve van energiebesparing en alternatieve (groene) energie om zo de CO2 uitstoot te verminderen.

Magna Charta

De Academie voor de Rechtspraktijk beoogt met de Magna Charta leergangen een passende opleiding te verzorgen voor advocaten en bedrijfsjuristen, die hun deskundigheid op een bepaald gebied willen vergroten.

Het volgen van een postacademische opleiding kost veel tijd. Deze tijdsbesteding is uiteraard zeer nuttig, aangezien deelnemers zich er verder mee ontwikkelen. De Academie ziet echter graag dat deelnemers, naast een vergrootte deskundigheid, nog meer overhouden aan het volgen van een dergelijke opleiding. Daarom biedt zij de mogelijkheid om ingeleverde papers en annotaties met een hoge kwaliteit, te publiceren in haar online tijdschrift de 'Magna Charta Law Review'.

Academie voor de Rechtspraktijk

De Academie voor de Rechtspraktijk is in maart 2006 opgericht door Etienne van Bladel en is een door de Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut. Volgens de opleidingsfilosofie van de Academie is het voor de deskundigheid van advocaten van groot belang om zich hun hele werkende leven te blijven ontwikkelen. Hiertoe bieden we verscheidene cursussen aan, zodat er altijd een cursus is die aansluit bij uw kennisniveau en werkervaring.

Advocaatmedewerkers treffen bij de Academie voor de Rechtspraktijk een uitgebreid PAO-aanbod, variërend van cursussen waarin de actuele jurisprudentie wordt behandeld tot meerdaagse leergangen waarin men een volledig juridisch kader krijgt aangereikt. Advocaten hebben zelfs de mogelijkheid om hun jaarlijks verplichte 20 opleidingspunten in een keer te behalen tijdens een van de buitenlandse reizen. Voor alle cursussen geldt dat alleen de beste docenten in het vakgebied worden aangetrokken, welke afkomstig zijn uit diverse professionele disciplines.

Autobedrijf Van 't Klooster

Autobedrijf Van 't Klooster is sinds 1959 gevestigd in Leusden. Vanaf 1961 als Renault Dealer en Erkend Renault Reparateur. Tevens zijn zij Erkend Dacia Reparateur.

Bij Autobedrijf Van 't Klooster kunt u terecht voor:

 • verkoop en onderhoud nieuwe en gebruikte personenauto's en lichte bedrijfswagens
 • leasing en financiering
 • verkoop en montage onderdelen, accessoires en banden (all-in actie tarief)
 • onderhoud en reparatie airco (stek erkenning)
 • APK II keuringsstation voor alle merken
 • reparatie autoruiten
 • Renault Top Garantie / Bovag garantie
 • Q8 Easy tankstation met concurrerende brandstofprijzen (Euro 95 en Diesel)

Mobile Miles

Bent u lid van een branchevereniging, franchiseorganisatie of willekeurig ander collectief van ondernemers? Is kostenbewust ondernemen één van uw doelstellingen maar wilt u niet inboeten op kwaliteit? Dan kan Mobile Miles u vele honderden Euro’s voordeel bieden op uw Mobiele Telecom kosten.

Mobile Miles bundelt de krachten van u en uw collega ondernemers. Distributie vanuit een collectief maakt dat Sales-, en Marketing kosten kunnen worden geminimaliseerd. Dit voordeel komt één op één ten gunste van u als ondernemer!

Deelnemen aan Mobile Miles levert u op:

 • Het beste netwerk van Nederland.
 • De Beste Prijs Garantie.
 • U belt gratis met alle leden van Mobile Miles.
 • Geen langlopende contracten.

Rabobank - Utrechtse Heuvelrug

Starterschallenge
Rabobank Utrechtse Heuvelrug heeft de ambitie zich in te zetten voor zakelijke klanten die hun dromen willen realiseren. Ook het afgelopen jaar zijn weer veel ondernemers geholpen bij het zetten van hun eerste stappen op het ondernemerspad. Ook in 2011 willen zij startende klanten helpen met het profileren en positioneren van hun bedrijf.

De Starters Challenge is hier een goed voorbeeld van. In deze online verkiezing kunnen startende ondernemers meedingen naar een communicatiepakket ter waarde van € 3.500. Het pakket bestaat uit 30 reclame-uitingen op TV Zeist via Tangram Media, een huisstijl (refresh) door Qurea Reclame, Marketing en Communicatie en exposure in een groot aantal uitingen van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

AuMaZorg

AuMaZorg richt zich op kinderen en tieners met een autisme spectrum stoornis (ASS) en hun familie. AuMaZorg onderscheidt zich door kwalitatieve, op de cliënt gerichte zorg te leveren. AuMaZorg is ontstaan door de grote zorgvraag van ouders. Door zich te blijven richten op de specifieke wensen van de cliënt, hebben zij met hun team een breed zorgpakket kunnen ontwikkelen.

Koopmanschap & Greebe Makelaardij

Koopmanschap & Greebe Makelaardij is een NVM kantoor met VastgoedCert gecertificeerde all-round makelaars. Zij zijn hetzelfde als al hun andere collega's maar dan toch net even anders!!! Zij zijn onder andere dé specialisten voor starters in het Gooi, met name voor Naarden en Bussum.

Voor Koopmanschap & Greebe Makelaardij staat de kwaliteit van de dienstverlening voorop. Dat betekent dat hun aanpak niet alleen doelgericht en deskundig is, maar ook persoonlijk. Aandacht voor u en uw wensen, expertise en toewijding gaan bij hen hand in hand. Eventueel samen met ons uitgebreide netwerk van deskundigen maken zij, bijvoorbeeld, een plan van aanpak voor het vinden van de juiste woning of bedrijfsruimte, verkoop of verhuur: zij begeleiden het gehele traject van de eerste kennismaking tot en met de laatste handtekening bij de notaris. Ook voor taxaties van woningen voor verschillende doeleinden bent u bij hen aan het juiste adres.

FoxCoal B.V.

Nieuwe energie steken in middelen, materiaal en in menskracht. Ofwel, hergebruik in de meest brede zin. Dat vinden ze belangrijk bij FoxCoal. Zo geven ze een nieuwe dimensie aan het begrip recycling.

FoxCoal claimt het domein van Joules Recycling. Met Joules Recycling benut je de hoog calorische inhoud van die reststromen waarvan het materiaal zelf niet meer te recyclen is.

Met de FoxCoal-techniek zijn ze in staat om alles eruit te halen wat erin zit; door een optimale benutting van de energie dragen ze bij aan een schonere en efficiëntere wereld. Wel zo groen!

Aefides

Aefides biedt u als investeerder de mogelijkheid om met participaties te beleggen in besloten vastgoedfondsen, veelal CV’s (commanditaire vennootschappen). Inmiddels heeft in de afgelopen jaren 13 fondsen succesvol geplaatst. Bij Aefides belegt u vanaf 12.500 euro. Zij beheren 18 panden in geheel Nederland, waarin 45 tevreden huurders zitten.

Met meer dan twintig jaar vastgoedervaring aan boord is Aefides een vertrouwde naam in de wereld van vastgoedbeleggingen. Hun manier van werken is onafhankelijk, transparant en nuchter. Lange termijnrelaties vindt men belangrijk, daarom heeft Aefides een hecht partnernetwerk met experts op het gebied van technisch beheer, financiën en vastgoed.

Zo kunnen ze gaan voor een optimaal rendement met een beheersbaar risico.

Overmeer Transport Group

Overmeer Transport Group is een familiebedrijf, groot geworden in bevrachtingen in de binnenvaart. Daar waar Overmeer in de beginjaren voornamelijk lading vervoerde tussen Amsterdam en Frankrijk bevaren de schepen van Overmeer nu alle waterwegen in Europa.

Overmeer beschikt over een eigen vloot, een hechte groep huurschepen en een groot netwerk aan relatieschepen, inzetbaar voor alle vormen van transport over water. In 2008 transporteerde Overmeer zo’n 6 miljoen ton lading. De klanten van Overmeer zijn onder meer actief in de granen en zaden, veevoer, kunstmest, diverse grond-, bouw- en afvalstoffen.

Overmeer biedt haar opdrachtgevers een full servicepakket met logistieke diensten. Steeds vaker opereert Overmeer als multimodale regisseurs, al zal Overmeer haar afkomst nooit verloochenen. Het water is en blijft het ankerpunt.

Multi-Made B.V.

Kasten in allerlei uitvoeringen t.b.v. de Data- Telecommunicatie- & Industriemarkt, met of zonder klimaatregeling vormen de core business van Multi-Made.

Klanten van Multi-Made kunnen kiezen uit een ruim standaard pakket wat op voorraad staat in Raamsdonksveer. Voor die klanten waar een standaard product niet toereikend is kan Multi-Made een specifieke oplossing aanbieden, niet alleen op het gebied van kasten, maar eigenlijk alles wat uit plaatwerk te produceren is.

Kemerink Voet & Beweging

Onze voeten dragen ons een leven lang. Dankzij onze voeten zijn we mobiel. Daar moeten we zuinig op zijn. Voetklachten beperken ons in onze bewegingsvrijheid. Kemerink Voet & Beweging helpt voetklachten niet alleen te voorkomen maar ook te behandelen. Dat doen ze met een team van voet- en bewegingsdeskundigen, gespecialiseerd en ervaren in totale voetzorg. Zo zorgt Kemerink Voet & Beweging ervoor dat u in beweging kunt blijven.

Sportinstituut Hoogland

Sportinstituut Hoogland is al meer dan 10 jaar dé familiesportschool van Amersfoort-Noord. Het biedt een breed scala aan sporten en bewegingsprogramma’s; Fitness, Les Mills, Aerobics, verschillende budo sporten. Een heel belangrijk onderdeel van Sport Instituut Hoogland is judo. Om zoveel mogelijk mensen, voornamelijk kinderen, uit alle lagen van de bevolking enthousiast te maken voor de Judosport is in 1998 de Stichting Judo Activiteiten Hoogland (www.sjah.nl) opgericht.

Ondanks de diverse uitbreidingen is de fijne en gezellige verenigingssfeer al die jaren bij dé familiesportschool van Amersfoort-Noord gehandhaafd gebleven.

Succes Makelaars

Succesmakelaars is een samenwerkingsverband tussen gerenommeerde NVM kantoren in de regio Eemland, met meer dan 20 jaar ervaring in de woningmarkt en een dienstverlening die vaak zelfs verder gaat dan de cliënt verwacht.

Een vertrouwd adres en aanspreekpunt in Amersfoort en Leusden en ver daar buiten.

Spreydion

Spreydion is een eigentijds en nieuw beleggingsfonds. Door te investeren in zakelijk onroerend goed en onze beleggingen te verdelen over meerdere fondsen kunnen we het risico voor onze investeerders spreiden. Vandaar: Spreydion.

Spreydion biedt een slimme en effectieve investering door optimale spreiding, en een aantrekkelijk netto aanvangsrendement van 7%. We betalen maandelijks uit en kunnen door een lage beheerfee de kosten laag houden. Een team van ervaren vastgoedprofessionals is verantwoordelijk voor de aankoop en het beheer van onze vastgoed-producten. De stichting bewaarder Spreydion behartigt de belangen van al onze investeerders, dus van u.

Spreydion's werkwijze is transparant en open, en ze gaat uitsluitend voor kwaliteit.

Theo Meijer Sport

Theo Meijer Sport is een groot sportcentrum voor iedereen, waar veel diverse mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van Sport, Gezondheid, Beauty en Ontspanning.

Met een grote familie-uitstraling, professionele begeleiding & instructeurs, en de huiselijke sfeer, voelt iedereen zich erg prettig en vooral de vrije keuze aan sportdeelname maakt Theo Meijer Sport geliefd. Na het sporten kun je gezellig even bijkletsen in onze sfeervolle sportkantine/bar waar je ook nog een lekker fris/fruitig drankje en hapje kunt nuttigen. Zo wordt sporten van een must ook nog een gezellig uitje!

S2 Beheer

S2 beheer streeft naar het vermogensbeheer van een vaste groep beleggers. Uitgangspunt is een zo hoog mogelijk transparant rendement met een beperkt gewogen risico.

De exploitatiekosten worden zo laag mogelijk gehouden door een efficiënt ingerichte back-up. S2 Beheer beheert een objectenportefeuille van beperkte omvang. Andere benodigde expertise wordt op projectbasis ingekocht. Zo houdt S2 Beheer de kosten laag en spreiden we verantwoordelijkheden daar waar gewenst.

Beausite vakantievilla's

Beausite vakantievilla's is sinds 1994 actief als aanbieder van vakantiehuizen en appartementen in Toscane. Beausite vakantievilla's is gespecialiseerd in de verhuur van karakteristieke huizen in Lucca e.o..

Sinds kort heeft Beausite vakantievilla's voor de liefhebbers van Frankrijk in Zuid-Frankrijk ongeveer vijftig exclusieve vakantievilla's geselecteerd en enkele appartementen in Parijs.

Alle woningen zijn on-line te bekijken, te controleren op beschikbaarheid en door U on-line te reserveren.

Dimore Italiane

Dimore Italiane is gespecialiseerd in de verhuur van karakteristieke en luxe appartementen, grote vrijstaande huizen en villa’s met zwembad in Toscane, Umbrië en de prachtige eilanden Sardinië en Sicilië.

Bij Dimore Italiane is men ervan overtuigd dat klanttevredenheid het belangrijkste deel van hun werk is. Daarom hebben zij vrijwel alle accommodatie’s persoonlijk bezocht. Deze kennis stelt hen in staat u een advies op maat te geven en u de perfecte vakantie in Italië te bieden. Tevens kunt u bij hen terecht voor bijzondere activiteiten, zoals het organiseren van uw huwelijksdag, kooklessen, wijnproeverijen of excursies. Alle woningen zijn on-line te bekijken, te controleren op beschikbaarheid en door u on-line te reserveren.

filly fashion

filly al meer dan 25 jaar toonaangevend in Zeist en regio. Het juiste adres voor uw nieuwe, complete garderobe.

Sinds het begin is filly gericht op vrouwen vanaf 30 jaar. Zij voelen zich al snel thuis. De filly collectie is met zorg samengesteld uit verschillende merken. Iedere maand is er een sportieve elegante kwalitatief hoogwaardige collectie met een betaalbaar prijskaartje. Ook nieuwe trends worden door onze klanten met enthousiasme ontvangen.

Kom het zelf ondervinden, de koffie is klaar en zij adviseren u graag.

Digilay

Digilay vervaardig inlays in opdracht van orthopedische schoentechniekbedrijven. Bij Digilay weten ze wat hun klanten beweegt. Ze combineren het vakmanschap van toen met de technologie van nu. En ze werken snel en zijn flexibel door een uitgelezen productieproces. Digilay ontwikkelt een basisset inlays die individueel aanpasbaar is. Dat geldt voor iedere klant, op elk gewenst moment, voor elke maat en elk type inlay.

Flight Finance

Tot nu toe is het aantal studenten dat jaarlijks in Nederland start aan een vliegersopleiding beperkt tot zo'n 600 jongens en meisjes, in de leeftijd van 18 tot 24 jaar. Terwijl het aantal jongeren dat beroepsvlieger wil worden vele malen hoger is. De drempel is de financiering. De totale kosten kunnen namelijk oplopen tot zo'n 200.000 euro. Er is een aantal scholen dat werkt met een garantiefonds, en andere scholen vragen een borgstelling van de ouders. Dat maakt de keus beperkt. Flight Finance rekent hiermee af en biedt aan elke jongere die wil vliegen de mogelijkheid om in te stappen.

SBMC Good company

Uw bedrijfsvoering verbeteren, efficiënter maken. Want uw omgeving beweegt en u wilt mee bewegen, hoe dan ook. De organisatieadviseurs van SBMC zorgen dat u durft te gaan, zonder uw blik op de weg te verliezen. Onderweg lossen ze knelpunten op en houden ze samen de zaak beheersbaar. Helpen ze u bij de goede keuzes maken en verbonden te blijven. Met missie en doel, de markt en talent in uw bedrijf. Mooi, zo'n tocht maken met goed gezelschap. Sluit aan en maak kennis. Welkom op de website van SBMC!

9 tot 3

Werktijden in overleg, flexibel in tijd en plaats.

Buitengewone tijden,
Buitengewone mensen,
Buitengewoon goed!


Hier vindt u ervaren, hoogopgeleide werknemers
Op www.9tot3.nl vindt u hogeropgeleide moeders die de zorg voor hun kind(eren) en aandacht voor hun carrière willen combineren. U bereikt deze doelgroep heel specifiek. In september 2007 vonden 30.000 potentiële kandidaten hun weg naar deze vacaturebank. Dit aantal groeit elke maand, mede dankzij de enorme publiciteit in de vrouwenbladen die deze website de afgelopen jaren genoot.

Mijn secretariaat

U heeft het druk, druk, druk. Vaak doet u honderd dingen tegelijk. En blijft er nog veel werk liggen. U komt er niet aan toe. Onbeantwoorde telefoontjes in de voicemailbox, facturen die blijven liggen, brieven, offertes en gespreksverslagen die uitgewerkt moeten worden, er moeten afspraken gemaakt worden en er ligt nog een mailing…

Eigenlijk komt u handen te kort. Maar iemand in dienst nemen, is nu geen optie. Herkent u dit? De oplossing is even simpel als doeltreffend. Mijn Secretariaat. Een team van professionals dat u al uw secretariële en administratieve werkzaamheden uit handen neemt. Allround office support, noemen wij dat. Met één telefoontje wordt Mijn Secretariaat ook uw secretariaat. En kunt u met een gerust hart bezig met waar u goed in bent: ondernemen.

Stoa Organisatie-adviseurs

Veranderen en verankeren is de kern van de ondersteuning die Stoa Organisatie-adviseurs organisaties biedt. Stoa Organisatie-adviseurs heeft een rijke ervaring in het structureel oplossen van problemen op het gebied van management en organisatie.

Stoa Organisatie-adviseurs is een bureau dat al meer dan 25 jaar werkt voor tal van non-profit organisaties in Nederland.

Stoa Organisatie-adviseurs is werkzaam binnen de sectoren gezondheidszorg, onderwijs, lokale overheid, welzijn, arbeidsvoorziening en kinderopvang.

Jagran

Jagran levert diensten en producten waarmee bedrijven, (semi-)overheden de land- en tuinbouw beter kunnen begrijpen en daardoor betere beslissingen kunnen nemen.

U kunt Jagran bijvoorbeeld inschakelen indien u wilt gaan investeren in een onderneming die direct, danwel indirect, verbonden is aan de dierhouderijsector. Jagran zorgt voor de juiste "belichting" waardoor U inzicht in de mogelijkheden en risico's van ondernemingen krijgt. Jagran heeft inmiddels over de 100 bedrijven voor verschillende opdrachtgevers in kaart gebracht.

Verhaal Trainingen & Ontspanning

VT&O verzorgt workshops en kortdurende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en effectieve communicatie voor het bedrijfsleven en de particuliere markt. Daarnaast is VT&O gespecialiseerd in persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding.

VT&O doet dit op basis van verschillende methodieken zoals Transactionele Analyse, Gestalt, Neuro-Linguïstisch Programmeren, Systemisch Werken - Familieopstellingen en Organisatieopstellingen, Verlies en Rouwverwerking.

Kenmerken van het bureau zijn vakmanschap, integriteit, individuele aandacht en het werken met kleine groepen, dus maatwerk met een hoog rendement.

Sanddwood

Sanddwood is hét platform voor opdrachtgevers en interim-professionals. Transparantie, snelheid, kwaliteit en zorgvuldigheid zijn de kernwaarden van Sanddwood.

Door intensieve samenwerking met onder andere Platform Zelfstandig Ondernemers, beschikt Sanddwood over ruim 30.000 ervaren interim-professionals. Professionals die door lidmaatschap van brancheorganisaties voldoen aan hoge, door de eigen brancheorganisatie opgelegde, kwaliteitseisen.

Daarnaast beschikt Sanddwood over een aanzienlijk netwerk binnen zowel de private- als(semi-)publieke sector. Daarom is Sanddwood als geen ander in staat de markt voor interim-professionals transparant te maken en vraag en aanbod sneller en effectiever bij elkaar te brengen.

Het Erkennings Instituut

Het Erkennings Instituut is de juiste partner bij het ontwikkelen en uitvoeren van branche-erkenningen. Samen met ondernemers en hun klanten ontwikkelt Het Erkennings Instituut branche-erkenningen om de kwaliteit in een bepaalde sector vast te leggen.

Een branche-erkenning is dé manier om kwaliteit vast te leggen. Vanuit een jarenlange ervaring brengen wij communicatie-, marketing- en organisatieadvies samen om branchecodes op te stellen en in te voeren.

Voor Mijn Huisdier

Dankzij een uniek samenwerkingsverband van Primosite en Jagran kunnen wij een uniek product leveren: een professionele gebruiksvriendelijke website mét toegang tot een enorme gegevensbank met uitgebreide informatie over voeding, huisvesting en algemene en medische verzorging voor meer dan 1500 diersoorten.

Haar eigen Zaak!

Haar eigen Zaak! is hét Landelijk Netwerk voor Vrouwelijke Ondernemers Haar eigen Zaak! verbindt vrouwelijke ondernemers & haar potentiële opdrachtgevers. En meer.

Haar eigen Zaak! is een netwerk waar onderneemsters inspiratie opdoen, informatie uitwisselen en contacten leggen. Bovendien benadert Haar eigen Zaak! actief potentiële opdrachtgevers voor haar leden.

Stork Lijmen

Stork Lijmenheeft sinds haar start, begin 2002, een enorme groei doorgemaakt. De core-business, agentschappen, is grotendeels ingeruild voor de handel in en verkoop van lijmen (witte lijmen, spuit- en kontaktlijmen), kantenband (melamine, PVC en ABS, fineer en aluminium) en schuurmiddelen.

Deze produkten worden constant gebruikt in de meubelverwerkende industrie.(keukenmeubelen, kantoormeubelen, winkelinrichting en interieurbouw).

De lijfspreuk van Stork Lijmen is

Vandaag vóór 17.00 uur besteld = morgen geleverd!

Loonen Brillenmakers

Gelukkig is na een haperende start de techniek van de oogmeting met sprongen vooruit gegaan.Het oog wil ook wat.Wat ziet het oog dan?En wat krijgt het oog dan?
Een monumentale, fraai gerestaureerde Pastorie met een eigentijds interieur van bijzondere materialen en sfeervolle tuin met eigen parkeerplaats.
Het dealerschap van toonaangevende merken die slechts in enkele winkels in Nederland te vinden zijn.
Een brede en onderscheidende collectie monturen en zonnebrillen van klassiek tot karakteristiek en van trendy tot zeer exclusief.
Een sterk, jong, enthousiast en vakkundig team van drie optometristen, twee contactlens- specialisten en opticiëns met hart voor de zaak en hun klanten.
Al sinds 1964 deskundig advies en de vertrouwde service.

Mama's

Mama's is een ontmoetingsplaats voor moeders. Een community of netwerk waarin elke moeder haar stem kan laten horen. Speerpunt binnen Mama's is het vinden van de balans tussen werk, gezin, huishouden en tijd voor jezelf.
Mama's wil moeders stimuleren om niet klakkeloos achter de heersende trends aan te lopen, om niet zomaar aan de verwachtingen van anderen te voldoen, maar de kracht te zoeken in zichzelf.
Mama's nodigt je van harte uit je stem te laten horen door te communiceren in de forums. Laten wij elkaar inspireren. Laat elke dag een feestje zijn!

Durf te leven!

NOBA Vetveredeling

NOBA Vetveredeling B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1950, en is sinds 1962 gevestigd op de huidige locatie aan de Raasdorperweg.
Hier bevinden zich de productie- en opslagfaciliteiten, het laboratorium en het kantoor, welke in 2004 fors is uitgebreid en gemoderniseerd.
Ter ondersteuning van de commerciële activiteiten maakt NOBA tevens gebruik van de opslagfaciliteiten van derden, zoals VOPAK Terminal in Vlaardingen en KOOLE in Pernis.
Aanvankelijk verkocht NOBA zijn producten aan klanten in de petfood-sector, oleo-chemie, farmacie, zeep- en kaarsenindustrie. Echter, door veranderde marktomstandigheden in de loop der jaren, concentreert NOBA zich voornamelijk nog op de handel in, en de verkoop van oliën, vetten en vetzuren aan de diervoederindustrie en energiesector.

Intrinsique - Bureau voor Organisatieverandering

Organisatieverandering vanuit de kern ontwikkelen, dat is de visie en de kracht van intrinsique. Dat is consequent doorgevoerd in alle diensten van intrinsique.

Wat de reden van een organisatieverandering ook is, de wezenlijkheid ervan moet voor alle betrokkenen helder zijn of helder worden. Dat is de inhoud van de verandering, het te bereiken resultaat. Dat is de kern en de missie van de strategie. Om dat doel te bereiken is een veranderingsproces met uitgekiende interventies nodig waarbij de vorm ervan steeds past bij de inhoud. Intrinsique helpt al jaren organisatieveranderingen vorm te geven.

Concivi bv Adviseurs & Trainers

Concivi is uw sleutel tot een netwerk van adviseurs en trainers die zich bezighouden met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Onze dienstverlening richt zich op de begrippen: organiseren, leren en veranderen.

Meer specifiek betekent dit:
- Adviseren en begeleiden van organisaties bij veranderingsprocessen;
- Verzorgen van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en samenwerking;
- Begeleiden en inbedden van intervisie en andere vormen van collegiaal leren;
- Coachen van individuen en teams.

Papieren Spiegel

Welkom bij Papieren Spiegel, een website van Sarine Zijderveld.
Hier vind je inspiratie en informatie over een bijzondere manier van schrijven. In plaats van peinzend op je pen te bijten, kun je vloeiend schrijven met behulp van allerlei creatieve technieken. Daarbij is niet het product belangrijk, maar het proces: al schrijvend krijg je bijzondere aandacht voor de wereld in je en om je heen, en kijk je op nieuwe manieren naar wat je bezighoudt. Schrijven wordt zo een vorm van reflectie, vandaar de naam: Papieren Spiegel.

ICTranslate

Iedere organisatie heeft te maken met de combinatie ICT en dagelijkse praktijk. De ervaring leert dat de perfecte aansluiting lastig te realiseren is.

Dit komt mede voort uit het feit dat ICT een vakgebied is, waar veel kennis voor benodigd is. Daarnaast is het structureren van organisatieprocessen ook een vak op zich, de benodigde kennis om de optimale integratie te behalen vindt u bij ICTranslate.

Verenigingen & Stichtingen

Horecadrive Leusden (bridge)

De drie samenwerkende bridgeclubs uit Leusden, Bridgeclub Leusden, BC’80 en De Deel organiseren een Horecadrive in het oude centrum van Leusden. Deze drive wordt gehouden op 29 september a.s. in horecagelegenheden aan de Hamersveldseweg, Zwarteweg en in De Biezenkamp.

Stichting Steunfonds Probleemhypotheken

De Stichting Steunfonds Probleemhypotheken (SSP) is opgericht door gedupeerden van de DSB en komt op voor de belangen van DSB gedupeerden met een hypotheek of andere lening in combinatie met één of meer polissen.

Primair richten zij zich op mensen met een hypotheek, een krediet en/ of (koopsom)verzekeringen. Vele duizenden gezinnen zijn zwaar in de problemen gekomen door het kredietbeleid van de DSB bank. Overheid en toezichthouders hebben te weinig gedaan om de DSB te wijzen op haar verantwoordelijkheden m.b.t. de zorgplicht. De stichting heeft als doelstelling af te dwingen dat DSB gedupeerden een financiële compensatie krijgen zodat de relatie tussen inkomen-waarde woning-(hypotheek)schuld genormaliseerd wordt.

Stichting Judo Activiteiten Hoogland (SJAH)

De algemene doelstelling van de SJAH is voornamelijk kinderen uit alle lagen van de bevolking enthousiast te maken voor de Judosport. Judo is een eerlijke sport met veel opvoedkundige eigenschappen (zelfvertrouwen ontwikkelen, elkaar respecteren, etc.) en de stichting hoopt de jeugd daarom voor het judo warm te maken. Hiervoor organiseert zij judotoernooien voor beginners, een judokamp een spelletjesdag, enz.

De doelstelling ten aanzien van judoka's die de top willen bereiken is hen te stimuleren en voldoende mogelijkheden te bieden om hun talent optimaal te benutten. Naast de vele wekelijkse trainingen wordt dit o.a. gedaan door bijdragen in (inter)nationale wedstrijden en trainingskampen. Daarnaast organiseert de SJAH ook het Internationaal Open Hooglands Judotoernooi.

Hospice De Cirkel

Hospice De Cirkel wordt een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven.

De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. Ze krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts en familie en vrienden en ze kunnen rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers.

De Cirkel is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, huidskleur, geloof of inkomen. Inmiddels hebben zich al zo'n 80 vrijwilligers aangemeld die in hospice De Cirkel aan de slag willen en zijn door verschillende kerken, verenigingen, particulieren, gemeenten en serviceclubs fondsen bijeengebracht.

Dr. Bernard Verbeeten Instituut

Het Dr. Bernard Verbeeten Instituut (BVI) is een specialistisch ziekenhuis waar topklinische zorg wordt geleverd op het gebied van Radiotherapeutische Oncologie en Nucleaire Geneeskunde.

Gestreefd wordt naar een diagnostisch en behandeltraject zonder wachttijden.

Het BVI werkt vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat in het zorgproces en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit. Het BVI werkt nauw samen met partners in de regio. Hierdoor wordt de juiste kennis en kwaliteit bij elkaar gebracht rond de oncologische patiënt en kan een snelle diagnose en optimaal behandeltraject worden gerealiseerd.

European Zoo Nutrition Centre - EZNC

Werk mee aan goede voeding voor exotische dieren. Word donateur van het European Zoo Nutrition Centre.

Het werk van EZNC is van groot belang voor het voortbestaan van vele bedreigde diersoorten. Immers, gezond voedsel draagt bij aan het succes van reddingsacties en fokprogramma’s. Wordt u donateur voor 50 Euro per jaar (meer mag natuurlijk ook), dan krijgt u als welkomstgeschenk het boekje Zoo Animal Nutrition Tables and Guidelines, met voedingsschema's en aanbevelingen voor ruim 450 exotische dieren. Bovendien geeft een volledig donateurschap recht op blijvend gratis toegang tot alle onderdelen van onze internetsite, inclusief de continu geactualiseerde databank vol nuttige informatie over voeding voor niet-inheemse diersoorten.

Jong MKB Nederland

Jong MKB is dé ondernemende vereniging met netwerken voor jonge ondernemers, waar je lid kunt worden als je bedrijf jonger is dan 7 jaar. Jong MKB is opgezet in samenwerking met de Kamer van Koophandel, de ING Bank en MKB Nederland. Jong MKB-lid ben je omdat je samen met andere jonge ondernemers je ervaringen wilt delen, wilt samenwerken en tevens in een open sfeer wilt netwerken met collega's.
"Veel van elkaar leren, dat is belangrijk als ondernemer van een jong bedrijf", zo omschrijft voorzitter Walter Jansen de motivatie om lid te worden van Jong MKB.

Stichting Sportief Contact

"Het versterken van een gezonde leefgemeenschap door activiteiten en contacten op het gebied van sport en spel.", Dat is de missie van de nieuwe stichting die vooral gaat werken met vrijwilligers en free lancers.

Sportief Contact is een stichting die landelijk actief is, maar nadrukkelijk aanwezig kan zijn bij u in de buurt. Plaatselijke afdelingen gaan zorgen voor een betrokken, sportieve en kansrijke omgeving voor individu, school, vereniging en bedrijfsleven.

De inspanning van Sportief Contact draagt bij aan een ontspannen en gezonde leefomgeving. Iets waar we met z'n allen in deze snelle, drukke en vaak contactarme tijd behoefte aan hebben.

Vinkeveense Lawn Tennis Vereniging

De Vinkeveense Lawn Tennis Vereniging (VLTV) biedt haar ruim 600 leden de mogelijkheid zowel in competitieverband als recreatief te tennissen. Daartoe beschikt zij momenteel over 6 buitenbanen en een clubhuis. Naast reguliere trainingen en competitiewedstrijden worden ook open en besloten toernooien georganiseerd, waaronder het Plassentoernooi.

Amsterdamsche Football Club

Het is 111 jaar geleden dat een groepje jonge Amsterdammers met het plan rondliep om een voetbalclub op te gaan richten.
Op 18 januari 1895 was het zover en vond de oprichtingsvergadering plaats in de kelder van een woonhuis aan de Koninginneweg 129, waar na een lange discussie werd gekozen voor de naam "Amsterdamsche Football Club".
Hun eerste terrein was een lapje grond tussen één van de vijvers van het Vondelpark en de Oranje Nassaulaan en op 8 oktober 1896 besloten de jongens dat AFC zou gaan uitkomen in de rood-zwarte kleuren van Amsterdam (bron: AFC’s Honderdjarenboek) en dat is 111 jaar later nog altijd het geval.

Rinus Michels Toernooi

Het Rinus Michels Toernooi is een jaarlijks onderling toernooi van Alphense Boys, Quick '20, d' Olde Veste, AFC Amsterdam en Rohda Raalte. Deze vijf clubs ontvingen als eerste de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal.

Mixed Hockeyclub Leusden

De Mixed Hockey Club Leusden is met ruim 700 leden een van de grotere verenigingen in de regio Eemland. Een bruisende vereniging waar prestatie- en recreatiehockey hand in hand gaan en waar de nadruk ligt op plezier. Plezier op het veld,maar zeker ook plezier daarbuiten. Meisjes, jongens, dames, heren, trimmers en ouders, voor iedereen heeft MHC Leusden iets te bieden.

Het begint al met de benjamins die op 6-jarige leeftijd op speelse wijze met het hockey beginnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan maar kunnen er zeker van zijn dat ze bij MHC Leusden altijd kunnen spelen. Tot en met de veteranen L (de 50-plussers).

Mixed Hockey Club Soest

De MHC Soest is opgericht op 23 september 1952. De club is een gezellige familievereniging met bijna 800 leden, waarvan ruim 500 jeugdleden. De fraaie accommodatie is sinds 2001 gelegen aan de Bosstraat en bestaat uit twee zandkunstgrasvelden, een grasveld en een modern clubhuis met een groot terras, met goed uitzicht op het hoofdveld. Er is een goede mix van prestatiehockey en recreatiehockey. Dames I én Heren I spelen in de 1e klasse.

Eempanthers rugby safari

De jeugd van Rugby Club Eempanthers (een samenvoeging van RC Eemland uit Amersfoort en RC The Pink Panthers uit Driebergen) is in juli 2003 op toer geweest in Zuid-Afrika. Om zowel voor, tijdens als na de reis verslag te doen van alle belevenissen is een website ontwikkeld. Dagelijks werden foto's, verhalen en filmpjes geplaatst. Op deze manier zijn ouders en vrienden virtueel meegereisd tijdens de toer.

(Semi) overheid

Maatschappelijke Stage Haarlem

Tijdens de Maatschappelijke Stage (kortweg de MaS) maken jongeren uit het voortgezet onderwijs kennis met vrijwilligerswerk en leveren zij hier ook actief een bijdrage aan. In Haarlem zijn er in totaal 15 middelbare scholen, waarvan er jaarlijks rond de 2500 leerlingen een Maatschappelijke Stage verrichten.

De MaS draait altijd om het doen van vrijwilligerswerk in de non-profit sector. De stage vindt plaats bij vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties, in de sectoren Natuur en Milieu, Dieren, Sociaal-cultureel Werk, Kunst en cultuur, Mens en Maatschappij, Goede Doelen, Zorgverlening, Ouderen, Kinderen, Sport en Divers.

Vrijwilligersacademie Haarlem

Vrijwel iedere vrijwilliger of betaalde medewerker heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ontwikkelen van vaardigheden in zijn of haar werkgebied. De Vrijwilligersacademie is er om organisaties en hun vrijwilligers te helpen bij het delen en het verkrijgen van kennis.

Op de website van de Vrijwilligersacademie Haarlem e.o. vindt u een uitgebreid scholingsaanbod voor vrijwilligers en beroepskrachten werkzaam met vrijwilligers in de regio Haarlem. Eén overzichtelijk punt waarop het scholingsaanbod te vinden is en waar ook direct voor cursussen/workshops ingeschreven kan worden.

Makkelijk, want zo staat alles bij elkaar en hoeven niet alle scholingsaanbieders afzonderlijk geraadpleegd te worden.

Vrijwilligersacademie Nijmegen

Iedere vrijwilliger of betaalde medewerker heeft van tijd tot tijd behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ontwikkelen van vaardigheden in zijn of haar werkgebied. Op deze site vindt u het meest complete overzicht van cursussen, workshops en bijeenkomsten voor uiteenlopende werkzaamheden in het vrijwilligerswerk in Nijmegen e.o..

De Vrijwilligersacademie is er om organisaties en hun vrijwilligers te helpen bij het delen en het verkrijgen van kennis. Zo kunnen organisaties en vrijwilligers groeien in de belangrijke rol die zij in onze maatschappij vervullen.

Servicecentrum Vrijwilligerswerk Overijssel

Voor de vele activiteiten die onze samenleving aangenaam mogelijk maken, zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij verzetten bergen werk: vanuit hun sociale betrokkenheid, hun zorg en aandacht voor de medemens. Zij spannen zich in om verenigingen draaiende te houden, deels om ergens bij te horen, of om zich individueel verder te kunnen ontwikkelen, of om uit een sociaal isolement te komen. Zij geven de samenleving een extra dimensie.

SVWO stimuleert, adviseert, ondersteunt en faciliteert vrijwillige inzet in Overijssel - in samenwerking met provinciale en gemeentelijke overheden en andere ondersteuningsinstellingen - zodat mensen optimaal participeren aan de samenleving.

Instituut Asbestslachtoffers

Het Instituut Asbestslachtoffers (IAS) is een gezamenlijk initiatief van werkgevers- en werknemersorganisaties, het Comité Asbestslachtoffers, het Verbond van Verzekeraars en de overheid.

Het IAS heeft drie hoofdfuncties:

 • advies aan de Sociale Verzekeringsbank (SVB) over het recht op een tegemoetkoming voor asbestslachtoffers met de ziekte mesothelioom.
 • bemiddeling tussen (ex-)werknemers met mesothelioom (en hun huisgenoten) en (ex-)werkgevers of hun verzekeraars over het betalen van een schadevergoeding.
 • voorlichting aan belanghebbenden en geïnteresseerden op het gebied van asbest en gezondheidsschade.

Digitaal Vrijwilligerspunt Overijssel

Welkom op de vernieuwde internetsite van vrijwilligers in Overijssel. Deze site bouwen we samen met u. Hebt u informatie, ideeën, een discussiepunt of wilt u graag iemand in de belangstelling zetten? Dat kan allemaal op deze vernieuwde site. De internetsite is verdeeld in drie hoofdstukken:

Informatie, met algemene praktische zaken zoals wet en regelgeving, subsidies, verzekeringen etc.
In contact, een pagina waar u met andere vrijwilligers in contact kunt komen, bijvoorbeeld via het forum. Maar straks ook door een kleine marktplaats voor vrijwilligerswerk.
Inspiratie, met verhalen van vrijwilligers over hun werk. Mensen die in het zonnetje gezet worden, en ideeën voor vrijwilligerswerk voor degenen die graag iets willen bijdragen, maar nog niet precies weten wat.

Vrouwenplatform Carree

Het Vrouwenplatform Carree Overijssel is een organisatie voor alle vrouwen in Overijssel. Wij leveren een bijdrage aan de maatschappelijke en sociale positie van vrouwen. Door uit te gaan van onze vijf belangrijke kernwaarden, proberen wij onze doelen te bereiken. Onze vijf kernwaarden, niet voor niets allen beginnend met een V, zijn: Vertegenwoordigen, Vernieuwen, Verhelderen, Verbinden en Verscheidenheid.

Vrijwilligersacademie Overijssel

Wilt u net even iets meer weten over een bepaald onderwerp? Of hebt u een praktische handleiding nodig voor de uitoefening van uw vrijwilligersfunctie? Of misschien wilt u gewoon een beetje inspiratie…
Op deze site vindt u het meest complete overzicht van alle cursussen, workshops en seminars voor de meest uiteenlopende werkzaamheden binnen het vrijwilligerswerk. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen: Effectief vergaderen, notuleren, bedrijfshulpverlening, omgaan met stress, jongeren coachen. Maar ook bijvoorbeeld zeefdrukken, om zelf t-shirts en tassen te bedrukken.

Kijk eens rond, misschien zit er iets voor u bij.

Netwerk Voorkom Sociaal Isolement

Het Netwerk Voorkom Sociaal Isolement is hét netwerk voor vrijwilligers en professionals over sociaal isolement en eenzaamheid in Overijssel.
Door samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring wil het netwerk sociaal isolement en eenzaamheid in Overijssel verminderen.
Organisaties die mee willen doen, kunnen zich aansluiten.

Netwerk Voorkom Sociaal Isolement is een samenwerking van SENtrum en SVWO en wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Overijssel.

Overijsselse Vrijwilligersprijs

Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs!

En niet geheel zonder reden. Een kwart van de inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving. Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Veiligheidsregio Utrecht, Bureau GHOR

'Medisch verband bij crisis en ramp'

Als er een ramp of groot ongeval gebeurt, moeten de slachtoffers zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Bureau GHOR coördineert de geneeskundige hulpverlening bij grootschalige incidenten in de Veiligheidsregio Utrecht. GHOR staat voor Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen.

Binnen het verzorgingsgebied van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) wonen ruim 1,1 miljoen mensen. Voor die mensen werken in de Veiligheidsregio de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, Regionale Brandweer, de Gemeenschappelijke Meldkamer en de Gemeenten in de provincie Utrecht met vele partners samen aan rampenbestrijding en crisisbeheersing.

Schoolbesturen, samenwerkingsverbanden & scholen

CBO Zeist e.o.

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs te Zeist e.o., afgekort CBO, beheert een zevental scholen op acht locaties in de plaatsen Bunnik, Odijk en Zeist. Het CBO is in de loop van de jaren in Zeist ontstaan uit fusies van diverse schoolbesturen, vanaf schooljaar 2002 zijn de scholen in Bunnik en Odijk erbij gekomen. In Zeist is het CBO de grootste aanbieder van basisonderwijs. Totaal zitten er op al onze scholen rond de 1800 leerlingen en 140 personeelsleden. Het CBO streeft ernaar in Bunnik, Odijk en in iedere wijk van Zeist een Protestants Christelijke Basisschool te hebben, zodat er voor ouders (en personeelsleden) keuzemogelijkheden zijn.

Nieuw Interzuilair Samenwerkingsverband

Het NIS richt zich op het inrichten en in stand houden van een zorgstructuur waarbij elke leerling de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft om zo thuisnabij mogelijk een ononderbroken ontwikkelingsproces te kunnen doorlopen. Daarbij vormt de onderwijsbehoefte dwz de instructie- en ondersteuningsbehoefte van het kind het uitgangspunt.

Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam

Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam B.V. is de overkoepelende organisatie van de onderliggende BV's Kinderdagverblijf De Bibelebontseberg en Buitenschoolse Opvang De Beukelseberg. Kinderdagverblijf De Bibelebontseberg B.V. biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Buitenschoolse Opvang De Beukelseberg B.V. biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Tevens verzorgt Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam B.V. de administratie en organisatie van Stichting Tussenschoolse Opvang Het Middaguurtje, de organisatie die de tussenschoolse opvang (overblijven) voor de Sint Lidwinaschool in Amsterdam Watergraafsmeer verzorgt.

De Krabbenkooi

De Krabbenkooi ligt in het centrum van Bergen op Zoom. De school is in 1985 ontstaan door samenvoeging van de kleuterschool (van Dedemstraat) en de lagere school (Coehoornstraat). Het schoolgebouw in de Coehoornstraat werd hiervoor ingrijpend verbouwd. Het gebouw staat al meer dan 100 jaar in deze straat. Door een grote toename van het aantal leerlingen werd de school voor een tweede keer verbouwd in het schooljaar 1991/1992.

Obs "De Bongerd"

De naam van deze school is ontleend aan een oude boomgaard die in 1973 werd gerooid om plaats te maken voor de nieuwbouw van de derde openbare lagere school in Leusden.
Op 19 november 1975 werd “De Bongerd” officieel geopend en in gebruik genomen.

Obs 't Palet

Een palet bevat diverse kleuren die, al dan niet gemengd, één geheel vormen. Onze maatschappij bevat verschillende mensen, ieder zo met zijn eigen ideeën en gewoonten. Samen vormen ze één geheel: de maatschappij. Ons doel is om kinderen met verschillende levensbeschouwelijke richtingen, met gemengde achtergrond en een eigen persoonlijkheid te leren
- elkaar te respecteren
- met elkaar te spelen
- met elkaar te leren
- met elkaar te vieren

Obs De Heerd

Ouders en school hebben een gemeenschappelijk belang: de opvoeding van kinderen. In dit gemeenschappelijke belang is onze primaire taak het geven van goed onderwijs. Wij creëren voor de kinderen op school een open, gezellige en veilige sfeer, waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd voelen. Een gezellige school heeft ook regels en afspraken. We brengen de leerlingen daar verantwoordelijkheid voor bij. Op die verantwoordelijkheid, die past bij hun leeftijd en niveau, kunnen ze worden aangesproken.


Obs het Startblok

In 1972 werd op initiatief van een drietal inwoners van Achterveld een school voor openbaar onderwijs gesticht. Na 5 jaar gehuisvest te zijn in noodlokalen betrok de school een nieuw gebouw dat uniek was voor de verre regio. De basis voor deze nieuwbouw was het "pedagogisch-didactisch grondplan". Rond dit grondplan werd een schoolgebouw ontworpen en gebouwd waar de kern van het onderwijs optimaal tot zijn recht kon(kan) komen. Vanaf het begin was het kleuter- en lager onderwijs pedagogisch en didactisch een geheel. Leerstof en lesrooster waren verdeeld in blokken (afkomstig vanuit de Jena-plan gedachte) en waarbij het jaarklassensysteem werd losgelaten.
Start... van het openbaar onderwijs ..een nieuw onderwijsconcept ..nieuw gebouw ..nieuwe leerkrachten... Blok... de manier waarop de leerstof over de leerjaren is verdeeld.

Diversen

Rebbons

Deze website is het multimediale logboek van de zeilboot "Rebbons" van de familie Van Liebergen. Begin 2007 koos "Rebbons", de opvolger van "Snobber", het ruime sop. Via de site is de bouw stap-voor-stap te volgen, inclusief wensen, overwegingen, bouwtekeningen, etc. etc.

De site bevat allerhande informatie, zowel over de Rebbons als haar voorganger: verslagen van tochten en wedstrijden, bemanning, gasten, foto's en nieuwsberichten.

Zwem- en Rekreatiebad Octopus

Zwembad de Octopus staat bekend als een echt familiebad en dat straalt het in alles uit. Van de open entree, zonder hekken, poortjes en dergelijke tot de houding van het overwegend jonge enthousiaste personeel. Naast Families behoren Instructies, Vrouwen, Externe partijen, Acties en Verhuur tot de doelgroepen c.q. doelstellingen.