Primosite

Primosite is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk internetsites op basis van standaard componenten. Dit betekent dat iedere internetsite van Primosite zijn eigen specifieke identiteit, vormgeving en uitstraling behoudt en toch gebruik kan maken van de standaard functies. Primosite heeft haar wortels in het (basis)onderwijs en van daaruit heeft zij haar doelgroep uitgebreid naar het midden- en kleinbedrijf (MKB) en verenigingen.
PrimositeKenmerkend van internetsites van Primosite is de combinatie van flexibiliteit, gebruiksgemak en de wijze waarop het systeem de huisstijl bewaakt. Dat maakt Primosite bij uitstek geschikt voor die situaties waarbij ‘computer-leken’ een website moeten onderhouden, zonder zich te hoeven bekommeren om de techniek.

Een andere belangrijke eigenschap van een Primosite is de scheiding van functionaliteit en vormgeving. Hierdoor is Primosite in staat nieuwe en/of gewijzigde standaard en maatwerk-functionaliteit te integreren in de bestaande Primosites, ook als deze al operationeel zijn. Dat betekent dat organisaties met een Primosite nu en in de toekomst kunnen blijven ontwikkelen. Zowel vormgeving als functionaliteit kunnen later altijd worden aangepast, zonder dat de sites hiervoor herbouwd moeten worden.