Betaalbare internettoepassingen

De website als verlengstuk van de business.

  • Altijd uniek, in eigen huisstijl. Dus geen standaard WordPress template.
  • Simpel onderhoud. Dus geen technische kennis nodig. En geen losstaand beheersysteem.
  • Altijd up-to-date.
  • Uitbreidbaar met modules voor allerhande toepassingen. 
  • En tijdens de verbouwing blijf je geopend!

Speciaal voor het MKB

Een website van Primosite is speciaal voor jouw onderneming ontwikkeld. Je onderhoudt deze zélf, zonder technische kennis, op eenvoudige wijze. Primosite heeft heel veel mogelijkheden de interactie tussen je onderneming en je relaties te versterken. Zet je blog of vlog met één klik op Facebook, LinkedIn en Instagram. Verstuur een e-mailnieuwsbrief. Zet je productenoverzicht automatisch vanuit de bedrijfsadministratie op je website. Stuur bij online verkoop direct de factuur automatisch in pdf, ubl en csv mee. Zet een e-learning systeem op, met instructievideo's met toetsvragen en certificaten. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

En als we het niet al hebben, dan ontwikkelen we het!

Zoekmachine-vriendelijk

Primosites worden, mits voorzien van de juiste inhoud, uitstekend gevonden door zoekmachines als Google en Bing. Als één van je doelstellingen een goede vindbaarheid in zoekmachines is, en dat is het, dan is het nodig al tijdens de bouw van je website de nodige voorbereidingen te treffen voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de teksten. Wij adviseren je daarin en desgewenst kunnen wij het redigeren van de teksten deels of geheel van je overnemen. De technische noodzakelijkheden, zoals het inbouwen van de zogenoemde meta-gegevens, de structuur van de pagina's, inbouwen van Google Analytics en Google Tag Manager, verzorgen we uiteraard sowieso voor je.

Professioneel en uniek

Een eigen identiteit en professionele uitstraling zijn voor je onderneming essentieel. Daarom is idere website van Primosite maatwerk. En dus uniek. Net als jij. Dus geen standaard WordPress template, waarin je maar beperkt kunt variëren. Speciaal voor jouw onderneming ontwerpen wij een website, waarbij vormgeving en functionaliteit in balans zijn en elkaar versterken.

Heb je al een website?

Ben je tevreden over de uitstraling van je huidige site, maar niet over het gebruiksgemak? Of mis je functionaliteit? Wil je een stapje verder en je website écht integreren in je bedrijfsvoering? Geen probleem, ook jij kan kiezen voor de vele voordelen van een Primosite. De bestaande kennis, inhoud en vormgeving nemen we mee naar je nieuwe site. Gedane investeringen zijn niet weggegooid. En je gaat profiteren van het gemak van een Primosite.

Wat zijn jouw wensen en eisen?

Laten we, vrijblijvend, samen kijken hoe we je business gaan versterken!