sluit venster

Betaalbare oplossingen voor het MKB!!

Heel veel bedrijven investeren in de bouw van een website. Vervolgens blijkt dat de site snel veroudert. U zou wensen dat u uw website gemakkelijk en snel zelf actueel kunt houden.

Dat kan met het Site & Content Management Systeem van Primosite. Over de layout hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl intact blijft. Het onderhoud van uw website wordt hierdoor sterk vereenvoudigd, er is geen webdesigner of technische kennis meer nodig om uw website actueel te houden. U plaatst de tekst en desgewenst uw afbeeldingen en het systeem zorgt voor uw huisstijl. Dit zorgt voor een forse besparing op de onderhoudskosten. En u heeft altijd een up-to-date website. Ons Site & Content Management Systeem is bij uitstek geschikt voor het opzetten en onderhouden van dynamische MKB-sites. Door de modulaire opbouw kunt u uw site uitbreiden en aanpassen, zonder dat deze 'under construction' hoeft. Met andere woorden: tijdens de verbouwing blijft u geopend!

Speciaal voor het MKB

Een Primosite is een speciaal voor het MKB ontwikkelde website, die u zélf, zonder technische kennis, op eenvoudige wijze kunt aanpassen en actualiseren.
Met de vele mogelijkheden van een Primosite bevordert u de interactie tussen onderneming en relaties. Zo kunt u eenvoudig uw nieuwsbrief maken die u per e-mail verstuurt. Of uw prijslijst up-to-date houden en verspreiden met uw Primosite. En desgewenst maken we voor u een automatische afdrukversie, zodat uw klanten die zelf kunnen printen.
En u kunt natuurlijk óók een PDF van uw glossy brochure als download aan uw klanten beschikbaar stellen.

Zoekmachine-vriendelijk

Primosites worden, mits voorzien van de juiste inhoud, uitstekend gevonden door zoekmachines als Google en Bing.
Is één van uw doelstellingen een goede vindbaarheid in zoekmachines, dan is het nodig al tijdens de bouw van uw website de nodige voorbereidingen te treffen voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de teksten. Wij kunnen u daarin adviseren en desgewenst kunnen wij het redigeren van de teksten deels of geheel voor u doen. De technische noodzakelijkheden, zoals het inbouwen van de zogenoemde meta-gegevens, verzorgen we sowieso voor u.

Professionele uitstraling

Voor ondernemingen is een eigen identiteit en de professionele uitstraling daarvan belangrijk. Met een Primosite kunt u daar prima gestalte aan geven. Speciaal voor uw onderneming ontwerpen wij een website waarin de eigenheid van uw bedrijf naar voren komt.
U kunt een Primosite gebruiken voor één onderneming, maar ook voor meerdere bedrijven of bedrijfsonderdelen tegelijk. De vormgeving kan per bedrijfsonderdeel worden aangepast.
Het beheer ervan kunt u, naar keuze centraal houden of juist decentraliseren. Met de uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u precies regelen wie welk onderdeel mag onderhouden.

Zonder technische kennis zelf de inhoud aanpassen

Bij veel bestaande website-systemen heeft u nogal wat technische kennis nodig om de inhoud aan te passen. Een Primosite is zo ontwikkeld dat mensen zonder technische kennis het systeem kunnen beheren en de inhoud up-to-date kunnen houden. Ieder met zijn eigen rechten: de webmaster heeft toegang tot de hele site, terwijl de marketingafdeling alleen de mailing kan aanpassen. Om op te starten krijgen de verschillende gebruikers begeleiding van deskundige Primosite-trainers.

Voordeel voor uw onderneming

Met een Primosite bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de kosten van een mailing. Regelmatig worden nieuwe functies en uitbreidingen gerealiseerd, waarover u automatisch de beschikking krijgt. Zo heeft u altijd de laatste versie van het systeem, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Heeft u al een website?

Bent u tevreden over de uitstraling van uw huidige site, maar niet over het gebruiksgemak? Of wilt u beide anders? Geen probleem, ook u kunt kiezen voor de vele voordelen van een Primosite. De bestaande kennis en inhoud neemt u eenvoudig mee naar de nieuwe site. En u en uw collega's profiteren voortaan ook van het gemak van een Primosite.

Wat zijn uw wensen en eisen?