Efficiëntie in uw organisatie

Informatievoorziening en stroomlijning van de organisatie. Dat zijn vaak de doelstellingen van (semi)-overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen.

Veel informatie, vaak voor verschillende doelgroepen overzichtelijk en snel beschikbaar stellen is niet eenvoudig. Hoe deelt u het in, naar doelgroep, of juist categorisch? En mogelijk wilt u sommige informatie enkel met leden of specifieke relaties delen. Met Primosite kan het allemaal!

Samen met u analyseren we de informatie(stromen) en structureren we het zo dat het voor alle doelgroep inzichtelijk en snel vindbaar is.

Professionele uitstraling

Een eigen identiteit en professionele uitstraling zijn steeds belangrijker. Door de veelheid aan websites is het essentieel dat úw organisatie zich herkenbaar en professioneel profileert. Voor uw website uit zich dat in vormgeving, navigatiestructuur en snelheid. Vijf seconden wachten op een internetpagina is voor de meeste bezoekers al lang niet meer acceptabel. Uw website moet vindbaar, herkenbaar, professioneel, inzichtelijk en snel zijn.

Met een Primosite kunt u daar prima gestalte aan geven. Speciaal voor uw organisatie ontwerpen wij een website waarin de eigenheid van uw organisatie naar voren komt met een maximale gebruiksvrienelijkheid.

Maak uw website onderdeel van uw organisatie

Niet zelden is het mogelijk méér te doen met uw website dan informatievoorziening alleen. Voor een vrijwilligersorganisatie bijvoorbeeld hebben we een planningssysteem ontwikkeld, waarmee de meer dan 100 vrijwilligers zichzelf kunnen inplannen in de verschillende shifts per dag. Dat heeft het werk van de coördinatoren met minstens een factor 10 verlicht.

En dit is maar één van de voorbeelden van hoe uw met Primosite de effectiviteit van uw organisatie kunt verhogen. Wij analyseren graag met u de wensen en mogelijkheden en vertalen die naar concrete oplossingen.

Zonder technische kennis zelf de inhoud aanpassen

Bij veel bestaande website-systemen heeft u nogal wat technische kennis nodig om de inhoud aan te passen. Een Primosite is zo ontwikkeld dat mensen zonder technische kennis het systeem kunnen beheren en de inhoud up-to-date kunnen houden. Ieder met zijn eigen rechten: de webmaster heeft toegang tot de hele site, terwijl bijvoorbeeld de nieuwsredacte alleen de nieuwsbrief kan aanpassen.

Om op te starten krijgen de verschillende gebruikers begeleiding van deskundige Primosite-trainers.

Voordeel voor uw organisatie

Met een Primosite bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de drukkosten van uw brochures of nieuwsbrief.

Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een up-to-date informatievoorziening aan uw doelgroepen. Regelmatig worden nieuwe functies en uitbreidingen gerealiseerd, waarover u automatisch de beschikking krijgt. Zo heeft u altijd de laatste versie van het systeem, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Heeft u al een website?

Bent u tevreden over de uitstraling van uw huidige site, maar niet over het gebruiksgemak? Of wilt u beide anders? Geen probleem, ook u kunt kiezen voor de vele voordelen van een Primosite. De bestaande kennis en inhoud neemt u eenvoudig mee naar de nieuwe website. En u en uw commissies/afdelingen profiteren voortaan ook van het gebruiksgemak van een Primosite.

Wat zijn uw wensen en eisen?