Ondersteuning van het leerproces

Primosite ontwikkelt voor educatieve instellingen websites, die het leerproces ondersteunen. Voor het primair onderwijs betekent dat vooral het verbeteren van de interactie tussen ouders en scholen. Voor hoger onderwijs richt Primosite zich vooral op de interactie tussen instituut en cursisten.

Met de vele standaard mogelijkheden van een Primosite bevordert u de interactie tussen de school c.q. het instituut en hun doelgroepen.

  • E-mailnieuwsbrief, al dan niet met een automatische adrukversie.
  • Schoolgids.
  • Ter beschikking stellen van cursusdocumentatie.
  • Video-ondersteuning.
  • Aan- en afmelden.
  • Toekennen van certificaten.
  • En meer.

 

Professionele uitstraling

Ook voor scholen wordt een eigen identiteit en de professionele uitstraling daarvan steeds belangrijker. Met een Primosite kunt u daar prima gestalte aan geven. Speciaal voor uw school ontwerpen wij een website waarin de eigenheid van uw school naar voren komt.
U kunt een Primosite gebruiken voor één school, maar ook voor meerdere scholen tegelijk. Het schoolbestuur vult dan het centrale deel van de Primosite, terwijl iedere school zijn eigen nieuwsberichten en schoolgids maakt. De vormgeving kan per school worden aangepast.

Zonder technische kennis zelf de inhoud aanpassen

Bij veel bestaande website-systemen heeft u nogal wat technische kennis nodig om de inhoud aan te passen. Een Primosite is zo ontwikkeld dat mensen zonder technische kennis het systeem kunnen beheren en de inhoud up-to-date kunnen houden. Ieder met zijn eigen rechten: de webmaster heeft toegang tot de hele site, terwijl de redacteur van de nieuwsbrief alleen de nieuwsbrief kan aanpassen. Om op te starten krijgen de verschillende gebruikers begeleiding van deskundige Primosite-trainers.

Voordeel voor uw school

Met een Primosite bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de drukkosten van een schoolgids of nieuwsbrief. Regelmatig worden nieuwe functies en uitbreidingen gerealiseerd, waarover u automatisch de beschikking krijgt. Zo heeft u altijd de laatste versie van het systeem, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Heeft u al een website?

Bent u tevreden over de uitstraling van uw huidige site, maar niet over het gebruiksgemak? Of wilt u beide anders? Geen probleem, ook u kunt kiezen voor de vele voordelen van een Primosite. De bestaande kennis en inhoud neemt u eenvoudig mee naar de nieuwe website. U en uw collega's profiteren voortaan ook van het gebruiksgemak van een Primosite.

Wat zijn uw wensen en eisen?