sluit venster

Omdat het niet alleen om geld draait

Primosite is betrokken bij haar leefomgeving. Dat uit zich soms in een financiële bijdrage aan maatschappelijke doelen, maar vaak (ook) in praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld door middel van de ontwikkeling van een planningssysteem voor vrijwilligers van een Hospice.

Jaarlijks worden één of twee projecten opgepakt. Meestal, maar niet persé, lokaal. Wilt u in aanmerking komen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Afhankelijk van de beschikbare middelen en tijd, beslist Primosite of en hoe een bijdrage vorm kan krijgen. Dat gebeurt op basis van subjectieve overwegingen. Eén eis is altijd dat de aanvrager of de instelling met vrijwilligers werkt.

Leusden Spring Rally

Op 22 maart 2019 vindt de eerste Leusden Spring Rally plaats. Het wordt een fraaie tourrit met de nodige uitdagingen door een prachtig stuk van Nederland met start en finish in Leusden.

Kiwanis Club Leusden organiseert dit evenement. De opbrengst komt ten goede aan goede doelen ten bate van kinderen in de regio Leusden.

Primosite stelt de website met aanmeldregistratie beschikbaar.

kiwanisclubleusden.nl/rally

Hospice De Cirkel

Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven.

De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. Ze krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts en familie en vrienden en ze kunnen rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers.

De Cirkel is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, huidskleur, geloof of inkomen. Inmiddels hebben zich al ruim 80 vrijwilligers aangemeld die in hospice De Cirkel aan de slag zijn en zijn door verschillende kerken, verenigingen, particulieren, gemeenten en serviceclubs fondsen bijeengebracht.

Primosite stelt de website met een vrijwilligers-plansysteem om niet beschikbaar.

Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof

Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof heeft gratis de beschikking over een Fiat Scudo. De financiering van deze dienstauto voor de Lisidunahof vindt plaats via reclame-uitingen van bedrijven in en om Leusden.

Primosite is een van de bedrijven die dit initiatief financieel ondersteunt.

Horecadrive Leusden

De drie samenwerkende bridgeclubs uit Leusden, Bridgeclub Leusden, BC’80 en De Deel organiseren een Horecadrive in het oude centrum van Leusden. Deze drive wordt jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van september in horecagelegenheden aan de Hamersveldseweg, Zwarteweg en in De Biezenkamp.

Primosite stelt de website, met aanmeldingenadministratie om niet beschikbaar.

Rinus Michels Toernooi

Het Rinus Michels Toernooi is een jaarlijks onderling toernooi van Alphense Boys, Quick '20, d' Olde Veste, AFC Amsterdam en Rohda Raalte. Deze vijf clubs ontvingen als eerste de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal.

Primosite stelt de website om niet beschikbaar.

Schoolhandbaltoernooi

Jaarlijks, in de voorjaarsvakantie, organiseert de Leusder Handbalvereniging voor de scholen in Leusden een schoolhandbaltoernooi. Een leuk evenement dat altijd druk bezocht is.

Met een jaarlijkse bijdrage ondersteunt Primosite dit sportieve evenement.